Thunmanskolan

Skolans uppgift är att låta varje enskild elev finna sin unika egenart och därigenom kunna delta i samhällslivet genom att ge sitt bästa i ansvarig frihet. (Lgr 11)

Kupolen

Om vår skola

Thunmanskolan1

Thunmanskolan är en 7-9 skola i centrala Knivsta. Hit kommer 350 elever varje dag för att få med sig de kunskaper de behöver för att förverkliga sina fortsatta utbildningsmål. Engagerade lärare och övrig personal står redo för att bedriva undervisning och skapa en trygg arbetsmiljö för alla som vistas på skolan. Lokalerna är ljusa och rymliga och samtliga klassrum är utrustade med projektor och högtalare. Skolan har också välutrustade specialsalar för praktiskestetiska ämnen och laborationer i NO- ämnen. Dessutom har skolan ett bemannat bibliotek, en bemannad kafeteria och ett elevhälsoteam med specialpedagog, kurator, skolsköterska och skolpsykolog. Thunmanskolan är en skola som varje dag vill erbjuda eleverna undervisning för framtiden i en trygg miljö. Varmt välkommen till oss!

• Senast uppdaterad 16 okt 2017