Utemiljö

Hängmatta

Bryggorna

Skolgården renoverades i samband med ombyggnaden av skolan. Nu är det ett system av bryggor som sprider ut sig över skolgården i form av ett träd. Bland dessa bryggor finns också hängmattor och träd och buskar. Miljön inbjuder till att klättra, promenera och bara sitta och ta det lugnt en stund på rasten.

Multisportplanen

På skolgården finns också en multisportplan med konstgräs där eleverna kan spela olika bollsporter på rasterna. På förmiddagen har mellanstadiet förtur och resten av dagen är det fritt fram för alla våra elever att använda planen.

• Senast uppdaterad 13 nov 2017