Thunmanskolan

Skolans uppgift är att låta varje enskild elev finna sin unika egenart och därigenom kunna delta i samhällslivet genom att ge sitt bästa i ansvarig frihet. (Lgr 11)

Kupolen
Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

  1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Om vår skola

Thunmanskolan1

Thunmanskolan är en 7-9 skola i centrala Knivsta. Hit kommer 350 elever varje dag för att få med sig de kunskaper de behöver för att förverkliga sina fortsatta utbildningsmål. Engagerade lärare och övrig personal står redo för att bedriva undervisning och skapa en trygg arbetsmiljö för alla som vistas på skolan. Lokalerna är ljusa och rymliga och samtliga klassrum är utrustade med projektor och högtalare. Skolan har också välutrustade specialsalar för praktiskestetiska ämnen och laborationer i NO- ämnen. Dessutom har skolan ett bemannat bibliotek, en bemannad kafeteria och ett elevhälsoteam med specialpedagog, kurator, skolsköterska och skolpsykolog. Thunmanskolan är en skola som varje dag vill erbjuda eleverna undervisning för framtiden i en trygg miljö. Varmt välkommen till oss!

  • Senast uppdaterad 16 okt 2017